Thursday, September 29, 2011

APPLESLYM DIETARY


Appleslym Dietary-Produk Pelangsingan dan Kecantikan
Harga-rm30(10 sachet)
postage-rm6(SM), rm9(SS)

* Appleslym Dietary. Ianya adalah campuran pati epal hijau yang dirumus khas dengan serat Fiber, Kolagen dan Vitamin C yang membantu:
* menurunkan berat badan dan membakar lemak, malah membantu mengatasi masalah perut buncit, memberi rasa kenyang, meransang sistem penghadaman, meningkatkan kadar metabolisma, melegakan sembelit, membuang lebihan angin, mengurangkan kesan ‘stretchmark’, mengawal paras kolestrol dan mempermudahkan sistem pelawasan.
* Kandungan kolagen dan vitamin C pula bertindak sebagai antioksida yang membantu mengekalkan kecantikan, kelembapan dan keanjalan kulit dari dalam seterusnya menguatkan imunisasi dan membekalkan zat-zat mineral yang mampu mencantikkan struktur kulit dan melambatkan penuaan.
* Produk ini dianggap bonus kerana mempunyai dua fungsi utama iaitu pelansingan dan kecantikan. Antara kelebihan produk ini berbanding produk lain di pasaran ialah kandungan inulin yang membantu meningkatkan bifido bakteria dalam usus dan mempercepatkan percernaan.

2 comments:

  1. Antara produk nie dgn diet premium plus...yg mana lbh brkesn

    ReplyDelete
  2. bergantung pada individu jugak-ada sesetengah sesuai dgn appleslym..ada yg repeat order lps guna premium diet..sambutan jualan diet premium lbh baik dr appleyslym.

    ReplyDelete