Thursday, December 30, 2010


JAMU DARA SEMULA

RM35 + RM6(postage)

SELAMAT MENCUBA.

Dara Semula – Ceriakan Mood Anda

Dara Semula sebagai Pemakanan Kesihatan yang disediakan secara Tradisional telah dipasarkan oleh Puan Liza sejak 9 tahun lalu. Bermula secara pemasaran tradisional dan kecil-kecilan di kalangan keluarga dan rakan-rakan artis dan kenalan terdekat, DS terus bertahan sebagai Solusi Kemurungan Wanita yang dipercayai hingga kini.Perkembangan ICT mendorong profDS dan Puan Liza meneroka kaedah pemasaran terkini ini. Dengan bantuan En. Zack Idris yang berpengalaman di bidang Pemasaran ICT di Malaysia dan Indonesia, telah meningkatkan kesungguhan kami untuk mewujudkan Laman ini.jangan salah faham.. bukan herba untuk mengembalikan selaput dara anda yg telah hilang!! tetapi dengan pengamalan HERBA DARA SEMULA dapat mengembalikan tenaga dan kecergasan walaupun kita semua dan beranak pinak.

Mengandungi:

· Serapat
· Daun tutup bumi
· Habatusauda
· Akar semalu
· Kacip fatimah
. Jintan Hitam

Khasiat HERBA DARA SEMULA:

* Membetulkan perjalanan darah
* Menambah kecergasan
* Membuang angin
* Menaikkan seri wajah
* Menambahkan tenaga.

Bagi wanita berkahwin pula fungsinya untuk

* Mengecutkan peranakan
* Menetapkan kedudukan rahim
* Menghilangkan senggugut dan keputihan
* Menambah tenaga batin.

Manakala bagi wanita yang menghadapi masalah kurang nafsu seks juga boleh diatasi dengan herba ini. Jintan hitam yang terkandung dalam herba ini dipercayai boleh merangsaang keinginan seks yang sudah kembali dingin.

Selain itu, ia juga bertindak untuk mengetatkan otot-otot faraj supaya kembali dara seperti kebanyakkan isteri inginkan kerana ia mengandungi kayu serapat. Ianya selamat untuk diamalkan. Ramai telah menikmati hasilnya.

Cara Pengambilan:Untuk wanita yang tidak mempunyai masalah hanya perlu mengambilnya satu kapsul sehari. Jika masalah kronik disyorkan dua kapsul sehari pagi dan malam. Selain itu herba Dara Semula ini juga tidak boleh dilangkah.

Bagi wanita yang menghadapi masalah hamil juga boleh mengamalkannya. Ada yang telah sembilan tahun tidak mempunyai cahayamata, apabila mengambil herba Dara Semula terus mengandung. Namun demikian herba ini tidak boleh diambil selama tempoh kehamilan.

Kedudukan Rahim Pengaruhi Kenikmatan

Banyak artikel seksologi yang profDS baca membicarakan perihal kedudukan rahim memberi kesan langsung kepada kesihatan tubuh dan amat mempengaruhi ‘keselesaan’ ketika bersama.

Antara tanda – tanda kedudukan Rahim tidak tetap:
• Sakit Sewaktu Bersama
• Sakit Di Bahagian Bawah Perut
• Sakit Sewaktu Haid
• Sakit Pinggang
• Angin & Bisa-Bisa Perut
• Keletihan & Bisa-Bisa Badan
• Gangguan Perasaan
• Mempengaruhi Penampilan & Riak Air wajah (moody/murung)
Bagi Kengkawan yang menderitai gejala-gejala di atas, profDS tampilkan DS – Solusi Kemurungan Masa Kini. Lebih 9 tahun profDS berusaha menyelesaikan masalah Kengkawan, permasalahan mereka hampir sama tidak kira sama ada Kengkawan Melayu, India mahupun Cina dan Solusi Penyelesaiannya juga SAMA. Iaitulah DS, yang telah berbakti pada Kengkawan Tanpa mengira bangsa dan keturunan.

PENGAKUAN PENGASAS HERBA DARA SEMULA-ALIZA RAFAR


Usia Aliza baru mencecah 27 tahun, beliau adalah kakak kepada adik-beradik Linda/Aliza Rafar (pelakon/penyanyi). Tubuh badan beliau sering sengal-sengal. Bila bangun tidur, tumit terasa sakit seperti dicucuk-cucuk dengan jarum. Perut pula kerap meragam dan kelihatan buncit serta meggeleber. Semuanya, tidak ubah seperti yang sudah berumur 40-an serta mempunyai anak ramai.

Sering kali juga dia menghadapi masalah keputihan yang luar biasa. Badan letih, lemah dan tidak secergas zaman persekolahan. Tambah merisaukan hatinya apabila mengenangkan enam bulan lagi akan menaiki jinjang pelamin. Bagaimana nanti kalau penyakit keputihannya itu menganggu hubungannya dengan suami kelak? Takut dia memikirkannya.

Kalau berterusan tidak bermaya apa pula kata suami, asyik baring sahaja. Lama-kelamaan orang tengok pun menyampah. Tapi itu semua tidak penting kerana berkahwin lambat lagi, entahkan jadi entahkan tidak. Pentingnya sekarang, Aliza tidak tahan bisa-bisa badan yang sering dialami dan sering tidak sihat.

Dia mahu hidup cergas seperti zaman remaja. Boleh bergerak kesana kemari dengan pantas. Aliza tidak mahu jika silap makan sikit, badannya berangin semacam dan perut kembung.

Lama juga berubat dan mengamalkan petua orang kampung untuk mengembalikan kecergasan badan. Namun semuanya tidak mendatangkan hasil seperti yang diharapkan. Sehinggalah dia bertemu dengan seorang ustaz yang mengajar agama dikampung. Mulanya, dia hanya berikan beberapa ramuan akar kayu seperti kacip fatimah, serapat, daun tutup bumi, akar semalu dan jintan hitam yang dikisar halus.

Dua tiga hari selepas itu, Aliza terasa perubahannya, bisa-bisa badan terus hilang. Terasa ringan dan perut kembali padat. Paling penting keputihan luar biasa yang dialami sembuh sepenuhnya dan dia tidak perlu bimbang lagi.

Kini sudah tujuh tahun Aliza mengamalkannya dan ia dijadikan seperti vitamin tambahan walaupun telah sembuh. Tidak ada pun masalah yang dihadapi malah semakin hari makin bertenaga dan cergas seperti remaja meskipun telah memiliki dua cahayamata.

Dari situlah mendapat idea untuk menamakan herba itu DARA SEMULA. Dara semula maksudnya bukan hanya menekankan bahagian alat kelamin atau mengetatkan sahaja seperti anak dara. Kalau ketat dan FIRST CLASS sekalipun tidak berguna juga kalau tidak bertenaga dan lemah.

Sesiapa yang mengamalkan Herba Dara Semula ini akan mempunyai tenaga seperti anak dara, kulit tegang dan bersemangat.

Khasiat utama herba Dara Semula adalah untuk membetulkan perjalanan darah, menambah kecergasan ,membuang angin, menaikkan seri wajah dan menambahkan tenaga.

Bagi wanita berkahwin pula fungsinya untuk mengecutkan peranakan, menetapkan kedudukan rahim, menghilangkan senggugut, keputihan dan menambah tenaga batin.

Namun untuk mengamalkannya perlu diikuti dengan pantang larang. Tidak boleh sembarangan kerana sewaktu mencampurkan bahan-bahan herba itu pun disertai dengan bacaan ayat-ayat al-Quran.

Sebelum makan mesti didahului dengan bacaan selawat keatas Nabi Muhammad s.a.w sebanyak tiga kali, al-Fatihah kemudian niat didalam hati apa yang dihajati.

Untuk wanita yang tidak mempunyai masalah hanya perlu mengambilnya satu kapsul sehari. Jika masalah kronik disyorkan dua kapsul sehari pagi dan malam. Selain itu herba Dara Semula ini juga tidak boleh dilangkah.

Bagi wanita yang menghadapi masalah hamil juga boleh mengamalkannya. Ada yang telah sembilan tahun tidak mempunyai cahayamata, apabila mengambil herba Dara Semula terus mengandung. Namun demikian herba ini tidak boleh diambil selama tempoh kehamilan.

Manakala bagi wanita yang menghadapi masalah kurang nafsu seks juga boleh diatasi dengan herba ini. Jintan hitam yang terkandung dalam herba ini dipercayai boleh merangsaang keinginan seks yang sudah kembali dingin.

Selain itu, ia juga bertindak untuk mengetatkan otot-otot faraj supaya kembali dara seperti kebanyakkan isteri inginkan kerana ia mengandungi kayu serapat. Ianya selamat untuk diamalkan. Ramai telah menikmati hasilnya.

TESTIMONI
-Penyumbang Tenaga Tambahan-
Tugas yang banyak dipejabat telah menyumbang kepada keletihan.Dirumah,saya sering tidur awal sehingga tidak mampu bermesra bersama keluarga.Sekiranya tidur lewat ,pasti keesokkan harinya saya berasa letih,tidak bermaya ,kurang bersemangat dan mengantuk dan pastinya akan menjejaskan prestasi kerja .Namun setelah kawan ofis promote Herba Dara Semula ini,saya mengambil kesempatan untuk mencuba produk ini.kesan dari pengambilan poduk ini ,saya berasa bertenaga berbanding dulu .Kitaran haid saya teratur dan tidak menagalami sebarang kesakitan semasa kehadiran haid.


-Kegatalan Keputihan Hilang-

Selepas makan Herba Dara Semula ,semasa kedatangan Haid ,saya tidak berasa sakit dan senggugut juga telah tiada .Kegatalan keputihan yang berlebihan turut semakin baik.

-Mengembalikan Rasa Bulan Madu-

Dari pengalaman sendiri ,saya berasa lebih bertenaga dan menjalankan rutin saya sebagai seorang ibu dan isteri.Manakala dari segi perhubungan suami isteri,perbezaan yang sungguh ketara sebelum dan selepas menggunakan Herba Dara Semula.Mampu mengembalikan rasa berbulan madu.


-Bekalan Tenaga Untuk Keperluan Harian-

Pada mula pengambilan prodik ini saya berasa agak sangsi tentang keberkesanannya kerana sebelum ini saya telah mencuba banyak produk lain tetapi keputusannya sering mengecewakan.Setelah saya mengamalkan Herba Dara Semula saya dapat merasakan perbezaannya.Saya semakin aktif ,cergas dan bermaya.Kawan -kawan sepejabat saya juga menagtakan yang wajah saya semakin berseri .


-Hampir Menopaus-

Hampir setahun saya tidak datang haid seperti seorang yang telah menopause walaupun umur saya baru sekitar ahkhir 40-an .Saya pernah keklinik untuk membuat pemeriksaan tetapi menurut doktor kemungkinan berlaku situasi begini disebabkan oleh genetik kerana ibu saya mengalami menopause pada umur yang awal.Jadi doktor menasihatkan saya agar menerima sahaja kenyataan tersebut.
Tetapi saya bernasib baik kerana anak Saudara saya telah memberi satu botol Percuma Herba Dara Semula ini sebagai percubaan .

Tanpa disangka-sangka haid saya telah kembali normal tanpa sengugut setelah satu botol dihabiskan .Dalam masa yang sama ,masalah sembelit ,buasir dan keputihan yang berlebihan juga dapat diatasi.Saya mahu mengamalkan selalu Herba Dara Semula ini…kini berat badan saya telah juga turun 2 kilogram .Perut saya juga kempis akibat pengecutan uterus.Saya berasa lebih yakin dengan penampilan diri saya.

Anak saudara saya juga turut mengamalkan kerana sejak mengamalan pengambilan pil perancang keluarga ..haid beliau kurang teratur..semenjak dia ambil Herba dara semula banyak yang telah berubah pada semakin sihat.

2 comments: